ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ

Bölümümüzde öğrencilerimiz antrenör unvanı alarak mezun olmaktadır. Öğrencilerimize uzmanlaşmak istediği alanın yanı sıra seçmeli olarak birçok spor alanında da hizmet verilmektedir. Öğrencilerimiz uzmanlık alanları ile ilgili çeşitli kurum ve kulüplerde staj yapmakta ve branşları ile ilgili en iyi şekilde uygulama yapma şansına sahiptirler. (Örneğin, futbol uzmanlık alanında öğrencilerimiz Sivas Spor Kulübünde staj yapmaktadırlar). Uzmanlaştıkları alandan mezun olduklarını belgeleyen öğrencilerimize Spor Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi tarafından da III. Kademe antrenörlük belgesi verilmektedir. Akademik çalışma yapmak isteyen öğrencilerimize ise gerekli şartları yerine getirdikleri takdirde üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beden Eğitimi ve Spor Anabilim dalında veya farklı üniversitelerin ilgili anabilim dallarında yüksek lisans yapma imkanına sahiptirler.

Prof.Dr. MUSTAFA KAYA

mustafakaya58@cumhuriyet.edu.tr

Prof.Dr.
Hareket Ve Antreman Bilimleri Ana Bilim Dalı Ana Bilim Dalı Başkanı