Haber Tarihi :   18.10.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas Valiliği işbirliği ile Dünya Harikası olarak nitelendirilen Gürün Gökpınar gölünde dip temizliği faaliyeti yapıldı. Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi,  Sivas İl Afet ve Acil Durum(AFAD) Müdürlüğü ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün katılımı ile gerçekleşen faaliyete üniversitemiz personellerinden  Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serkan HAZAR,  Dekan yardımcısı Doç.Dr. Mücahit FİŞNE , Öğrt. Gör. Mahmut KARAKOLLUKÇU, Öğrt. Gör. Abdulkadir TEKİN , Arş. Gör. Emsal Çağla AVCU ve Arş. Gör. Kerim Ali AKGÜL katıldı.